ZimBra lingerie is ontstaan vanuit mijn eigen frustratie op meerdere vlakken binnen de lingerie industrie. Allereerst heb ik zelf een vrij grote cupmaat, dus de constante (bijna onmogelijke) zoektocht naar een mooie, stijlvolle, sexy & betaalbare BH in mijn maat is een irritatie waar ik telkens weer tegenaan loop. Het aanbod van BH's in grote cupmaten is vaak een stuk minder mooi en daar tegenover staan juist vaak duurdere prijzen. Dit zorgt bij een hele hoop vrouwen voor frustratie en ontmoediging wanneer het aan komt op winkelen voor een leuke nieuwe BH of lingerie set.

 

Zimra Geurts in de Zimbra

 

 

Daarnaast vind ik dat de lingerie industrie vrouwen nog ontzettend onderverdeelt in hokjes. In de grotere maten is het aanbod dus een stuk minder leuk maar ook voor kleinere cupmaten is het niet zo makkelijk shoppen. De lingerie industrie zorgt met dit bericht voor een negatief gevoel bij vrouwen. Er zou bij bepaalde lichaamsvormen alleen maar een bepaald assortiment aan lingerie passen. Dit zorgt voor gevoelens van minderwaardigheid en telkens weer opnieuw de ongemakkelijke confrontatie hiermee tijdens het shoppen.

 

Omdat hier tot nu toe weinig verandering in lijkt te komen, ben ik zelf aan de slag gegaan dit probleem aan te pakken. Ik ben erachter gekomen dat er vanuit praktisch oogpunt geen enkel reden is om tijdens het ontwikkelingsproces zoveel maten uit te sluiten. De lingerie industrie hanteert simpelweg al zo lang hetzelfde systeem bij het produceren van verschillende ontwerpen dat dit automatisch zo blijft lopen. Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met de type lichaamsvorm die al zo lang wordt erkend als de beroemde 'lingerie body'.

 

 

Er moet dus op 2 verschillende vlakken verandering komen om dit probleem goed aan te pakken. Allereerst moet het onderverdelen van vrouwen in verschillende hokjes veranderen. Er moet 1 assortiment komen, waar alle vrouwen met uiteenlopende maten, terecht kunnen voor leuke nieuwe lingerie. En hiervoor moeten de prijzen ook gelijk zijn.

 

 

Zimra Geurts in de Zimbra

 

 

Daarbij is dan ook belangrijk dat het beeld van wat nu precies een 'lingerie body' is verandert. Dit is wat ons betreft namelijk gewoon iedere lijf.

 

De komende tijd zullen wij dan ook op zoek gaan naar nieuwe gezichten om ons merk te versterken als ZimBra model en hier zal iedereen zich voor aan kunnen melden, ik kijk hier onwijs naar uit!

 

 

Together, let's change the lingerie industry a little.

♡ -X- Zim

 

 

Bekijk alle Zimbra lingerie


ONZE KERNWAARDEN

De allerbelangrijkste kernwaarde van ons merk is dat iedere vrouw zich hier thuis en als het ware onderdeel van de 'ZimBra familie' voelt. Waar iedere vrouw terecht kan voor mooie & sexy lingerie. Of je nu wat slanker bent of wat meer curvy, iedere vrouw is mooie lingerie waard, dus dit moet voor iedere vrouw beschikbaar zijn.

Een paar van onze andere kernwaarden zijn; betaalbaar, kwalitatief, goede ondersteuning, comfortabel, mooi/sexy, aantrekkelijk, uitstraling, vrouwelijkheid vieren, body positive, feel good, bijzondere ontwerpen.

Ik haal mijn inspiratie vooral uit jullie, dus ik wil jullie dan ook veel gaan betrekken bij volgende stappen en ontwerpen en kijk hier erg naar uit! Ik houd ervan om aan elk ontwerp een bijzondere draai te geven waardoor de lingerie niet zo 'basic' is maar ook niet 'over the top'. Ik ga graag op zoek naar die mooie balans tussen een prikkelende maar toch ook nonchalante uitstraling. Daar heb ik bij deze eerste set ook vooral naar gekeken. Ik hoop dat dit goed is gelukt en ik hier veel vrouwen gelukkig mee maak! ♡


Bekijk alle Zimbra lingerie

-------------

ZimbraLingerie.nl


p/a CLS Healthcare BV
Maziestraat 22A
2514GT Den Haag
Telefoon: 070 82 000 928
Email: [email protected]


 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.