Hoe vind ik de juiste maat?

 

Alle Zimbra lingerie is speciaal gemaakt voor de maten van de Nederlandse vrouw en de gangbare maten zijn standaard gehouden. Weet jij al precies wat voor maat jij hebt, dan kun je die gewoon kiezen uit de selectie op in de webshop.

 

Bekijk gerust op je gemak alle Zimbra lingerie

 

 

Weet je dat nog niet? Dat is helemaal niets om je druk over te maken. Je bent er zo achter!
Lees onderstaande uitleg goed of bekijk dan deze uitlegvideo van Zimra Geurts, waarin zij uitlegt hoe je jezelf kunt meten en er zo achter kunt komen welke bh maat bij jou past.

 

 


Op de instructievideo draagt het model maar 75 B en Zimra maat 75 E.

 

 

 

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat.

 

 

Meet jouw borstomvang

 

 

Meet je borstomvang

 

 

Meet de maat van je borstomvang onder de borst.

 

 

Zorg dat de centimeter aan de voor- en achterkant recht zit (een spiegel kan helpen) zonder speling maar niet te strak.

 

 

Meet jouw cupmaat

 

Meet je cupmaat

 

 

Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Heb je de borstomvang en cupmaat in centimeters opgemeten? Zoek dan in onze maattabel de juiste maat erbij.

 

Maattabel Zimbra

 

 

 

De maattabel moet je zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven om je bh maat te berekenen, maar bedenk dat elke vrouw uniek is. Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit.

 

 

Als een bh niet goed is afgestemd op jouw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat. Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh maat zal deze dus iets strakker zitten.

 

 

Maar dit is juist goed.

 

Bekijk alle Zimbra lingerie

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.