Zimra lanceert BH voor grote borsten – de ZimBra


Persbericht ZimBra Lingerie 16-11-2017


Zimra Geurts, die naar eigen zeggen vooral bekend is van haar grote borsten, zet vandaag een eigen lingeriemerk op de markt. Met haar merk 'ZimBra – lingerie for everyBody' hoopt ze een probleem aan te pakken die volgens haar veel vrouwen met grote borsten ervaren. Hierbij is zij ook van mening dat de stereotype 'lingeriemodel' wel toe is aan verandering. Volgens Zimra is namelijk elke vrouw een waardige 'lingeriemodel' en moet dit beter zichtbaar worden in het beeld dat de lingerie industrie uitstraalt.


Zimra: β€˜Dit concept is ontstaan vanuit mijn eigen frustratie. Ik heb natuurlijk zelf een vrij grote voorgevel, dus ik weet hoe lastig het kan zijn om ook in de grotere cupmaten een mooie & sexy BH te vinden tegen een betaalbare prijs. Al was het niet mijn bedoeling, lijken mensen mij toch het meeste te kennen van mijn grote borsten en nu wil ik hier graag een positieve draai aan geven door hiermee een aantal, naar mijn mening, problemen binnen de lingerie industrie aan te pakken.’


Zij lanceert haar eigen merk vandaag met de allereerste ZimBra en 2 bijpassende slips. Als blijkt dat de lingerie goed aanslaat, zegt ze gauw met verdere ontwerpen aan de slag te gaan die zij al klaar heeft liggen.


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.